Biletele de de călătorie pentru destinaţia dorită pot fi achiziţionate de la agenţiile de ticketing şi birourile de turism, precum şi direct de pe site-ul companiilor aeriene.

Rezervaţi-vă biletele pentru Madrid şi Bucureşti accesând link-ul www.cobrextrans.com/booking

Accesaţi www.wizzair.com pentru a rezerva bilete spre Londra, Milano, Roma sau Bologna.

Pentru zboruri şi rezervări spre Bucureşti accesaţi www.tarom.ro


cobrexÎncepând din 14 Iunie 2018 veți avea posibilitatea să călătoriți spre Madrid și București! În fiecare zi de Luni și Joi, compania aeriană COBREX TRANS va opera zboruri directe pe rutele Suceava – București (Otopeni) și retur, precum și Suceava – Madrid (Barajas) și retur, cu o aeronavă Boeing 737-300 de 148 de locuri.

Biletele pentru destinația dorită pot fi achiziționate de la agențiile de ticketing și de la birourile de turism partenere, precum și de pe site-ul companiei www.cobrextrans.ro/booking ,

IMPORTANT!

Copii între 2 și 12 ani beneficiază de 50% reducere din prețul biletului întreg.

În prețul biletului de călătorie sunt incluse un bagaj de mână de 7 kg și un bagaj de cală de 20 kg gratuite, precum și catering cald la bordul aeronavei.

Modificarea numelui rezervării este posibilă fără vreo taxă suplimentară, dacă este efectuată cu cel puțin 2 zile înaintea plecării.

Modificarea datei rezervării este posibilă fără vreo taxă suplimentară, dacă este efectuată cu cel puțin 3 zile înaintea plecării.

În cazul în care doriți să anulați rezervarea, acest lucru este posibil, fără penalități, fiindu-vă asigurată restituirea contravalorii biletului în procent de 50% daca anularea este efectuată cu cel puțin 14 zile înaintea plecării.

Călătoria dumneavoastră începe de pe Aeroportul Suceava! Vă așteptăm!