Biletele de de călătorie pentru destinaţia dorită pot fi achiziţionate de la agenţiile de ticketing şi birourile de turism, precum şi direct de pe site-ul companiilor aeriene.

Accesaţi www.wizzair.com pentru a rezerva bilete spre Londra, Milano, Roma sau Bologna.

Pentru zboruri şi rezervări spre Bucureşti accesaţi www.tarom.ro


Prin prezenta, anuntam operatorii economici interesati ca Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava, a demarat achizitia contractului de mentenanta pentru sistemele tehnice de securitate electronica instalate la Aeroportul "Stefan cel Mare" Suceava.

Pot participa cu oferta doar operatorii economici autorizati de catre MAI-IGPR-Directia de ordine publica, pentru activitati de mentenanta a sistemelor de supraveghere video si/sau alarmare impotriva efractiei. Oferta va fi insotita de documentul care dovedeste autorizarea (Licenta de functionare sau alt document). Documentul va fi valabil la data depunerii ofertei.

Valoarea estimata a serviciilor de mentenanta pentru o perioada de 12 luni este de 28.944 lei fara TVA. Perioada contractuala este de 12 luni.

Operatorii economici interesati vor posta oferta lor pana la data de 28 Martie 2018 in Catalogul de produse/servicii/lucrari de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) la adresa www.e-licitatie.ro.

Avand in vedere ca nu este posibila incarcarea de documente in Catalogul de produse/servicii/lucrari de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) ofertele se vor transmite pana la data de 28 Martie 2018 si la sediul Autoritatii contractante din orasul Salcea, strada Aeroportului nr.1, pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr.de fax: 0230.529621.

Caietul de Sarcini pentru aceste servicii de mentenanta se regaseste mai jos.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Caiet de Sarcini mentenanta sisteme tehnice de securitate electronica.pdf)Caiet de Sarcini mentenanta sisteme tehnice de securitate electronica.pdf 2712 kB