Квитки на квитки на бажане місце можна придбати у авіаквитків та туристичних бюро, а також безпосередньо на веб-сайті авіакомпанії.

Перейдіть на www.wizzair.com, щоб забронювати квитки до Лондона, Мілана, Риму чи Болоньї.

Для рейсів та бронювання до Бухареста відвідайте www.tarom.ro

santier in lucru

Stimați pasageri,

Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava” se află în lucrări de modernizare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Vă mulțumim!

Присутній з Президентом Ради Сучавського району Георге Флутуром та делегацією Буковини на австрійській землі Штирія, генеральний менеджер аеропорту "Штефан чел Маре - Сучава" Іоан Маріуца підкреслив важливість включення Німеччини на карту напрямків з Сучава.

comunicat aero 1

"У жовтні 2017 року я перебувала в Німеччині в аеропорту Альгой в Меммінгені, де була делегація на чолі з президентом Георге Флутуром. Тоді я брала участь у кількох тематичних дискусіях - повітряному транспорті, бізнесі, туризмі, освіті та інше. заходи, здійснені в рамках партнерства з регіоном Швабен, подані Радою графства, Службою маркетингу в аеропорту, а також внеском пана Міхая Діміана, проректора Сучавського університету "Штефан чел Маре", матеріалізованого в запуску З 17 червня Буковина буде пов'язана з найбільш розвиненою територією Німеччини, Баварії та Бад-Вюртенберга, що є надзвичайно важливою новиною для нас і радує пасажирів, які неодноразово зверталися до Німеччини.

Були проведені подібні заходи в аеропорту Граца, обговорювалася можливість запровадження прямих рейсів Сучава - Грац і важливість зв'язку між двома регіонами Буковини та країна Штирія, розглядаючи важливі проекти в портфоліо Сучавського повіту і сфери, що становлять спільний інтерес - державне управління, туризм, охорона здоров'я, освіта, лісове господарство. Я переконаний, що результати вчорашніх зустрічей відбудуться швидше, і Австрія буде на карті напрямків з Сучави. " Збільшення повітряного руху в аеропорту «Штефан чел Маре - Сучава» здійснювалося за підтримки Ради Сучавської округи, яка через свою участь у рекламних та маркетингових заходах, що здійснюються аеропортом, а також через розвиток співробітництва та регіональні партнерства, вжили всіх необхідних заходів для забезпечення найкращих умов для пасажирів, які обрали аеропорт Сучава. Тривають переговори з різними авіапідприємствами з метою диверсифікації портфеля призначених послуг. Останнім часом намітилися підвищити робочі частоти деяких маршрутів, які експлуатуються WIZZ AIR.

comunicat aero 2

Крім регулярних рейсів, які обслуговує аеропорт "Штефан чел Маре - Сучава" до Бухареста, Лондона, Мілана, Риму та Болоньї, дуже популярні святкові рейси. У літньому сезоні червень-вересень 2018 року 7 чартерних рейсів обслуговувалися на тиждень по 3 туристичних напрямки (Анталія, Бодрум і Закінф). За 2019 рік були оголошені нові напрямки, а саме: Хургада (Єгипет) і Монастир (Туніс).