Квитки на квитки на бажане місце можна придбати у авіаквитків та туристичних бюро, а також безпосередньо на веб-сайті авіакомпанії.

Перейдіть на www.wizzair.com, щоб забронювати квитки до Лондона, Мілана, Риму чи Болоньї.

Для рейсів та бронювання до Бухареста відвідайте www.tarom.ro

Присутній з Президентом Ради Сучавського району Георге Флутуром та делегацією Буковини на австрійській землі Штирія, генеральний менеджер аеропорту "Штефан чел Маре - Сучава" Іоан Маріуца підкреслив важливість включення Німеччини на карту напрямків з Сучава.

comunicat aero 1

"У жовтні 2017 року я перебувала в Німеччині в аеропорту Альгой в Меммінгені, де була делегація на чолі з президентом Георге Флутуром. Тоді я брала участь у кількох тематичних дискусіях - повітряному транспорті, бізнесі, туризмі, освіті та інше. заходи, здійснені в рамках партнерства з регіоном Швабен, подані Радою графства, Службою маркетингу в аеропорту, а також внеском пана Міхая Діміана, проректора Сучавського університету "Штефан чел Маре", матеріалізованого в запуску З 17 червня Буковина буде пов'язана з найбільш розвиненою територією Німеччини, Баварії та Бад-Вюртенберга, що є надзвичайно важливою новиною для нас і радує пасажирів, які неодноразово зверталися до Німеччини.

Були проведені подібні заходи в аеропорту Граца, обговорювалася можливість запровадження прямих рейсів Сучава - Грац і важливість зв'язку між двома регіонами Буковини та країна Штирія, розглядаючи важливі проекти в портфоліо Сучавського повіту і сфери, що становлять спільний інтерес - державне управління, туризм, охорона здоров'я, освіта, лісове господарство. Я переконаний, що результати вчорашніх зустрічей відбудуться швидше, і Австрія буде на карті напрямків з Сучави. " Збільшення повітряного руху в аеропорту «Штефан чел Маре - Сучава» здійснювалося за підтримки Ради Сучавської округи, яка через свою участь у рекламних та маркетингових заходах, що здійснюються аеропортом, а також через розвиток співробітництва та регіональні партнерства, вжили всіх необхідних заходів для забезпечення найкращих умов для пасажирів, які обрали аеропорт Сучава. Тривають переговори з різними авіапідприємствами з метою диверсифікації портфеля призначених послуг. Останнім часом намітилися підвищити робочі частоти деяких маршрутів, які експлуатуються WIZZ AIR.

comunicat aero 2

Крім регулярних рейсів, які обслуговує аеропорт "Штефан чел Маре - Сучава" до Бухареста, Лондона, Мілана, Риму та Болоньї, дуже популярні святкові рейси. У літньому сезоні червень-вересень 2018 року 7 чартерних рейсів обслуговувалися на тиждень по 3 туристичних напрямки (Анталія, Бодрум і Закінф). За 2019 рік були оголошені нові напрямки, а саме: Хургада (Єгипет) і Монастир (Туніс).