Noutati

suceava blueairBlue Air anunță zboruri directe între Suceava și București Otopeni, introducând 3 zboruri săptămânale începând cu 23 aprilie 2021. Zborurile sunt operate de avioanele Boeing 737 și sunt deja disponibile pentru rezervare, cu prețuri începând de la 19, 99 euro / segment, toate rezervările incluzand o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air va lega Suceava de 18 destinații interne și internaționale, prin introducerea de zboruri directe către București Otopeni și oferind 17 zboruri de conexiune din Suceava prin hub-ul său din București în cadrul programului de vară 2021.

Noile destinații care vor fi operate de la Suceava sunt:

București (direct), Londra - Heathrow (1 oprire), Amsterdam (1 oprire), Bruxelles (1 oprire), Frankfurt (1 oprire), Madrid (1 oprire), Milano - Linate (1 oprire), Paris - Charles de Gaulle (1 oprire), Munchen (1 oprire), Helsinki (1 oprire), Köln (1 oprire), Larnaca (1 oprire), Malaga (1 oprire), Bologna (1 oprire) , Praga (1 oprire), Roma Fiumicino (1 oprire) Stuttgart (1 oprire) și Valencia (1 oprire).

„Suntem încântați să anunțăm zboruri directe ultra-low cost între Suceava și București și să oferim clienților noștri din regiunea Suceava legături fiabile cu 18 destinații europene cheie. Este angajamentul nostru neclintit de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii din segmentul low-cost; acum, Suceava se poate baza pe mai multe opțiuni de călătorie și conectivitate mai bună la prețuri accesibile. ”

spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Despre Blue Air:

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737.

În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Din vara acestui an, Ryanair va opera de la Suceava câte două zboruri directe pe săptămână spre Viena și Veneția Treviso.

Începând din 4 Iunie, în fiecare zi de Luni și Vineri, Ryanair va opera zboruri spre Veneția Treviso după următorul orar:


FR4745: Treviso (TSF) 13:15 – 16:15 Suceava (SCV) / luni;
FR4746: Suceava (SCV) 16:40 – 17:40 Treviso (TSF) / luni;
FR4745: Treviso (TSF) 07:10 – 10:10 Suceava (SCV) / vineri;
FR4746: Suceava (SCV) 10:35 – 11:35 Treviso (TSF) / vineri;

Din 1 Iulie, în fiecare zi de Joi și Duminică, Ryanair va opera zboruri și spre Viena, cu
următorul program:

FR878: Viena (VIE) 07:00 – 09:35 Suceava (SCV) / joi și duminică;
FR879: Suceava (SCV) 10:00 – 10:35 Viena (VIE) / joi și duminică;
Ore locale.

Biletele pot fi rezervate de pe site-ul companiei Ryanair, www.ryanair.com

ryr

Wizz Air va include o nouă destinație de la Suceava, începând din 25 Octombrie 2020 – Doncaster/Sheffield.

Oraș istoric în nordul Angliei, Doncaster este renumit pentru bogăția arhitecturală din diferite epoci, cursele de cai și are mai mult decât suficient pentru a surprinde plăcut vizitatorul. Zborurile vor avea 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de Miercuri și Duminică și sunt deja incluse în sistemul de rezervări.

Vă dorim călătorie plăcută!

uk

dortmundÎncepând din 3 August 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul direct Dortmund – Suceava, în fiecare zi de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus A320 vor ateriza de la Dortmund la 16:10 și vor decola de la Suceava la 16:40.

Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către cel mai mare oraș din Regiunea Ruhr, un excepțional centru administrativ, comercial și educațional. Clasificat ca Node City, Dortumund este axat pe înalta tehnologie și digitalizare, logistică și tehnologie biomedicală, reprezentând în același timp o destinație turistică, de shopping, precum și de recreere și sportivă.

La mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg, Dortmund are accesibilitate spre toate tipurile de transport și infrastructură, astfel că pasagerii din aria de captare a Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava” vor avea o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât și pentru business, dar mai ales pentru cei care lucrează în această Regiune.

Biletele de călătorie sunt disponibile deja pe website-ul companiei aeriene.

Photo ©: Pinterest