dortmundÎncepând din 3 August 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul direct Dortmund – Suceava, în fiecare zi de Luni și Vineri. Aeronavele Airbus A320 vor ateriza de la Dortmund la 16:10 și vor decola de la Suceava la 16:40.

Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către cel mai mare oraș din Regiunea Ruhr, un excepțional centru administrativ, comercial și educațional. Clasificat ca Node City, Dortumund este axat pe înalta tehnologie și digitalizare, logistică și tehnologie biomedicală, reprezentând în același timp o destinație turistică, de shopping, precum și de recreere și sportivă.

La mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg, Dortmund are accesibilitate spre toate tipurile de transport și infrastructură, astfel că pasagerii din aria de captare a Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava” vor avea o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât și pentru business, dar mai ales pentru cei care lucrează în această Regiune.

Biletele de călătorie sunt disponibile deja pe website-ul companiei aeriene.

Photo ©: Pinterest

Noutati