Prin prezenta, anuntam operatorii economici interesati ca Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava, a demarat achizitia contractului pentru Modernizare prin extindere si inlocuire camere existente si alte echipamente la sistemul de supraveghere video (TVCI) de la Aeroportul "Stefan cel Mare" Suceava - Etapa II de executie, cod CPV 32323500-8 Sistem video de supraveghere (Rev.2).

Pot participa cu oferta doar operatorii economici autorizati de catre MAI-IGPR-Directia de ordine publica, pentru activitati de instalare, modificare a componentelor sau sistemelor de supraveghere video si/sau alarmare impotriva efractiei. Oferta va fi insotita de documentul care dovedeste autorizarea (Licenta de functionare sau alt document).

Documentul va fi valabil la data depunerii ofertei. Lucrarea va trebui finalizata in termen de maxim 10 de zile de la data semnarii contractului.

Valoarea estimata a lucrarilor este de 38.584 lei fara TVA. Ofertele se primesc pana la data de 1 Martie 2018, la sediul Autoritatii contractante din orasul Salcea, strada Aeroportului nr.1, pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr.de fax: 0230.529621.

Operatorul economic caruia i se va adjudeca contractul va posta oferta sa in Catalogul de produse/servicii/lucrari de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) la adresa www.e-licitatie.ro, de unde va fi achizitionat de Autoritatea Contractanta. Documentatia pentru fundamentarea ofertei financiare respectiv Devizul-oferta pentru Etapa II de executie si specificatiile tehnice ale echipamentelor ce vor trebui instalate se regasesc mai jos.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Caracteristici echipamente TVCI etapa II.pdf)Caracteristici echipamente TVCI etapa II.pdf 293 kB
Download this file (Deviz oferta TVCI etapa II.pdf)Deviz oferta TVCI etapa II.pdf 508 kB

Noutati