Квитки на квитки на бажане місце можна придбати у авіаквитків та туристичних бюро, а також безпосередньо на веб-сайті авіакомпанії.

Перейдіть на www.wizzair.com, щоб забронювати квитки до Лондона, Мілана, Риму чи Болоньї.

Для рейсів та бронювання до Бухареста відвідайте www.tarom.ro

info trafic

Stimați pasageri, 

Având în vedere lucrările demarate la podul de peste râul Suceava, de la Bazar, lucrări care îngreunează traficul rutier, vă îndemnăm să vă planificați timpul de deplasare până la Aeroport pentru a nu rămâne ”la sol”.

Vă mulțumim!


 


Proiecte de dezvoltare

În data de 15 iunie 2017, ora 09:00, la sediul Eurocontrol, Bruxelles a avut loc o întâlnire pe proiectul Spice. Din cadrul proiectului face  parte și Asociația Aeroporturilor din România, alături de Autoritatea Aeronautică Civilă Română și Romatsa. La ședință au participat reprezentanți INEA, EUROCONTROL și beneficiarii proiectului SPICE, din cadrul celorlalte activități .

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Întâlnire pe Proiectul SPICE.pdf)Întâlnire pe Proiectul SPICE.pdf 434 kB

sigla spice

Proiectul Spice face parte din etapa de implementare a programului SESAR (Cerul Unic European) care vizează creșterea eficienței gestionării traficului aerian și a serviciilor de navigație aeriană prin reducerea fragmentării spațiului aerian european. Prin natura sa, inițiativa în curs de desfășurare este una paneuropeană, deschisă țărilor europene.

Inițiativa privind cerul unic european (SESAR) a fost lansată în 1999 cu scopul de a îmbunătăți performanța managementului traficului aerian (ATM) și a serviciilor de navigație aeriană (ANS) printr-o integrare mai bună a spațiului aerian european. Avantajele preconizate prin aplicarea SES (odată finalizată în jurul anului 2030) ar putea să tripleze capacitatea spațiului aerian, să înjumătățească costurile ATM, să îmbunătățească de zece ori siguranța și să reducă cu 10 % impactul aviației asupra mediului înconjurător.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (DESPRE PROIECTUL SPICE.pdf)DESPRE PROIECTUL SPICE.pdf 441 kB