Hurghada 2020Tour operatorul Prestige Tours a anunțat că va include destinația de vacanță Hurghada cu zbor direct din Suceava pentru sezonul de vară 2020. Hurghada, stațiunea turistică de pe litoralul Mării Roșii, va fi operată împreună cu Anima Wings, începând din 3 Iunie, în fiecare zi de Miercuri, până în 28 Octombrie. Aeronavele Airbus 320 vor decola de la Hurghada la 11:00 și vor ateriza la Suceava la 14:35. Zborul spre Hurghada va avea plecare de la Suceava la 15:20 și va ateriza la 19:00.

„Începând cu 5 februarie 2020 Prestige Tours a lansat o nouă cursă charter, zbor direct, spre Hurghada de pe Aeroportul Internațional «Ștefan cel Mare». Această decizie a fost luată în urma unei analize foarte riguroase a pieței locale și discuțiilor avute cu agențiile de turism partenere. Cei din urmă au salutat ideea unei noi curse, marca Prestige Tours, din Suceava spre Hurghada, contând pe faptul că tarifele pachetelor vor fi competitive și accesibile viitorilor turiști.

Cursele vor opera în fiecare zi de miercuri, din 03 iunie până pe 28 octombrie 2020, cu compania aeriană Anima Wings, cu un Airbus A 320 de 180 de locuri. Tarifele pentru un sejur de 7 nopți în Hurghada încep de la 459€ de persoană, la hotel de 5 stele, cu All Inclusive, având plecarea în data de 03 iunie 2020.

În prețul pachetelor intră: biletul de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopți și asistență locală. Suntem foarte încrezători că această nouă cursă va fi una de succes!”, a declarat Vlad Murariu, Marketing Director Prestige Tours.

Zborul charter către Hurghada este, astfel, al doilea anunțat pentru Aeroportul de la Suceava, după cel al tour operatorului Kusadasi împreună cu Air Bucharest, din 12 Aprilie până în 1 Noiembrie, în fiecare Duminică, cu decolare de la Suceava la 15:35 și aterizare la Hurghada la 18:05.

Sursa foto: Pinterest