Biletele de călătorie pentru destinaţia dorită pot fi achiziţionate de la agenţiile de ticketing şi birourile de turism, precum şi direct de pe site-ul companiilor aeriene.

Accesaţi www.wizzair.com pentru a rezerva bilete spre Londra, Milano, Roma , Bologna sau Memmigen.

Pentru zboruri şi rezervări spre Bucureşti accesaţi www.tarom.ro

info trafic

Stimați pasageri, 

Având în vedere lucrările demarate la podul de peste râul Suceava, de la Bazar, lucrări care îngreunează traficul rutier, vă îndemnăm să vă planificați timpul de deplasare până la Aeroport pentru a nu rămâne ”la sol”.

Vă mulțumim!


 


aeroportRespectarea unui set de reguli reduce considerabil riscul producerii unor incidente care pot afecta viața/integritatea persoanelor sau a facilităților de transport aerian.

Efectuarea controlului de securitate este o condiție obligatorie pentru a putea călători cu avionul, iar nerespectarea măsurilor pe care le impune acest control poate atrage după sine anularea sau întreruperea călătoriei.

Controlul de securitate presupune aplicarea, individual sau în combinaţie, a diferitelor metode şi tehnici specifice. Echipamentele utilizate pot fi: poarta detectoare de metale, detectoare portabile de metale, echipamente de scanare cu raze X, sisteme/echipamente de detectare a explozivilor/urmelor de explozivi, echipamente de detectare a explozivilor lichizi, scanere corporale.

Acestor metode li se pot adăuga măsuri precum: controlul aleator (generat automat de sistem, într-un procentaj stabilit prin proceduri), solicitarea scoaterii articolelor de încălţăminte, scoaterea curelelor, a echipamentelor electronice deţinute în bagaj, restricţii în ceea ce priveşte transportul lichidelor sau efectuarea interviului de securitate.

În funcţie de nivelul de alertă sau de o anumită destinaţie, se pot aplica măsuri de securitate mai stricte.