Vă informăm că începând cu data de 1 Aprilie 2018, parcarea Aeroportului ”Ștefan cel Mare” Suceava va fi disponibilă în regim cu plată. Conform Proiectului de Hotărâre al Consiliului Județean Suceava privind aprobarea tarifelor de parcare, aceste tarife sunt următoarele:

Interval de Timp Tarif exprimat
Prima oră 5 lei
Intervalul care depășește prima oră 1 leu / fiecare oră

 

* Fracțiunile de oră se consideră oră întreagă.

* Pierderea tichetului – 200 lei/tichet.

P LogoCu un număr de 140 de locuri de parcare, Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava va asigura acces rapid și convenabil către check-in, fără rezervare prealabilă.

Dacă doriți să staționați 7 zile în parcarea Aeroportului, tariful este de 172 Lei.

Automatul funcționează cu numerar. Se pot folosi monede de 10 și 50 de bani, și, bancnote cu valoarea de 1, 5, 10 și 50 de Lei. Plata se va face cu cel mult 10 minute înainte de a părăsi parcarea la automatul de plată.

Depășirea celor 10 minute atrage după sine necesitatea revenirii la automatul de taxare pentru achitarea unei noi taxe, corespunzătoare timpului suplimentar petrecut în parcare.

Rugăm posesorii autovehiculelor care deja au autovehiculele staționate în parcarea Aeroportului să aibă în vedere faptul că începând cu data de 1 Aprilie 2018, orele 00:01 vor fi taxați conform tarifelor mai sus menționate.

De asemenea, pe durata utilizării parcării, conducătorii auto își vor asigura autovehiculele şi bunurile aflate în acestea împotriva efracției.

Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava este exonerat de orice răspundere pentru:

  • Daunele provocate de nerespectarea semnificației indicatoarelor și a marcajelor rutiere ori a indicațiilor agenților de securitate;
  • Daunele provocate de mişcările barierelor, în situaţia nepăstrării distanţei dintre autovehicule.
  • Prelungirea duratei de utilizare a parcărilor publice datorate decalării orelor de aterizare/decolare a aeronavelor.