Biletele de călătorie pentru destinaţia dorită pot fi achiziţionate de la agenţiile de ticketing şi birourile de turism, precum şi direct de pe site-ul companiilor aeriene.

Accesaţi www.wizzair.com pentru a rezerva bilete spre Londra, Milano, Roma , Bologna sau Memmingen.

Pentru zboruri şi rezervări spre Bucureşti accesaţi www.tarom.ro


PUNCTE TARI

  • Atractivitatea turistică a zonei (în special mânăstirile din Bucovina, 7 din cele 14 mânăstiri fac parte din patrimoniul UNESCO) poate asigura un flux mare de turiști străini care pot fi ajunge aici cu uşurinţă prin intermediul aeroportului "Ștefan cel Mare" din Suceava.
  • Rata ridicată a emigrației românești din județele Suceava și Botoșani și complementar, numărul mare de turiști VFR (Vizitatori-Prieteni-şi-Rude) pot contribui la asigurarea unui flux constant de pasageri la nivelul aeroportului.
  • Acces facil rutier (masina, autobuz, transport comun) către aeroport.
  • Aeroportul beneficiază de o nouă infrastructură dedicată atât pasagerilor (capacitate de procesare de 200 pasageri / oră prin intermediul a patru ghişee de check-in, cu posibilitatea de upgrade) cât și operatorii aerieni (suprafaţa de mişcare a fost extinsă, se va implementa sistemul de iluminat cu sistemul de navigație CAT II ILS, etc.)
  • Standardele de calitate ridicate în furnizarea de servicii de la aeroport.

cetatea de scaunmanastiri