Travel tickets for the desired destination can be purchased from ticketing agencies and travel bureaus, as well as directly from the airline website.

Go to www.wizzair.com to book tickets to London, Milan, Rome or Bologna.

For flights and reservations to Bucharest, visit www.tarom.ro


Comunicate de presa

FOARTE IMPORTANT!!

Stimați pasageri,

Vă prezentăm procedura de transport de la aeroport la domiciliu, pentru persoanele care aterizează pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava, provin din Zona galbenă și trebuie să intre în izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, în conformitate cu măsurile luate de autoritățile statului român în vederea limitării infectării cu noul coronavirus Covid-19.

Vă rugăm să vă conformați și să procedați întocmai!!

procedura transport

UPDATE

Stimați pasageri, 

În baza deciziei autorităților statului român, începând din data de 9 Martie 2020, cursele aeriene de pasageri către și dinspre Italia sunt suspendate până la data de 23 Martie. Astfel, toate zborurile directe din/cu destinația Italia operate pe Aeroportul Suceava sunt anulate în perioada menționată. 

Vă rugăm să vă informați permanent, din surse oficiale, și să respectați recomandările autorităților referitoare la prevenirea răspândirii virusului.

Vă mulțumim!


Stimaţi pasageri,

În contextul deciziei guvernului italian de a restricţiona intrările şi ieşirile din Regiunea Lombardia, dar şi alte provincii din Nordul Italiei, compania aeriană Wizz Air anulează zborurile directe Milano-Bergamo – Suceava – Milano-Bergamo, începând de astăzi, 8 Martie inclusiv, până pe data de 4 Aprilie.

Pasagerii afectaţi vor fi îndrumaţi de către reprezentanţii companiei aeriene la aeroport, fie prin rerutare, fie rambursarea contravalorii biletelor, fie credit WIZZAIR.

Vă rugăm să consultaţi condiţiile de rambursare şi compensaţii de pe website-ul companiei aeriene. Vă mulţumim!

UPDATE

Stimați pasageri,

În baza deciziei autorităților statului român, începând din data de 9 Martie 2020, cursele aeriene de pasageri către și dinspre Italia sunt suspendate până la data de 23 Martie. Astfel, toate zborurile directe din/cu destinația Italia operate pe Aeroportul Suceava sunt anulate în perioada menționată.

Vă rugăm să vă informați permanent, din surse oficiale, și să respectați recomandările autorităților referitoare la prevenirea răspândirii virusului.

Vă mulțumim!

București, 8 martie 2020: Wizz Air, cea mai verde companie aeriană din Europa* și cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus.

Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Rute

București – Bergamo

București – Treviso

Cluj – Bergamo

Cluj – Treviso

Timișoara – Bergamo

Timișoara – Treviso

Suceava – Bergamo

Iași – Treviso

Iași – Bergamo

Craiova – Bergamo

În vederea prevenirii răspândirii noului tip de coronavirus pentru care a fost emisă alertă la nivl mondial, Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava”, aeroport care operează curse internaționale, vine în sprijinul pasagerilor săi atât prin distribuirea unor materiale informative despre acesta, cât și prin intermediul asistenților medicali, din cadrul Aeroportului care asigură asistența permenentă în intervalul orar în care sunt deservite curse internaționale și care pot oferi sfaturi și îngrijiri medicale tuturor solicitanților.

În terminalele de plecări și sosiri, la cabinetul medical și în zonele ghișeelor de check-in ale aeroportului, au fost afișate mai multe anunțuri de informare și au fost distribuite pasagerilor flyere cu instrucțiuni referitoare la combaterea și prevenirea noului tip de coronavirus.

Aeroportul colaborează în permanență cu autoritățiile din domeniul sănătății publice, cu celelalte instituții care își desfășoară activitatea în cadrul aeroportului, precum și cu companiile aeriene pentru implementarea tuturor măsurilor de precauție în ceea ce privește cazurile de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Rugăm pasagerii care au ca simptome febră mare, tuse și dificultate la respirație sa contacteze de urgență serviciul medical din cadrul aeroportului sau să se prezinte de urgență la cel mai apropiat spital.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Anunt coronavirus.pdf)Anunt coronavirus.pdf 253 kB