Travel tickets for the desired destination can be purchased from ticketing agencies and travel bureaus, as well as directly from the airline website.

Go to www.wizzair.com to book tickets to London, Milan, Rome or Bologna.

For flights and reservations to Bucharest, visit www.tarom.ro

București, 8 martie 2020: Wizz Air, cea mai verde companie aeriană din Europa* și cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus.

Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Rute

București – Bergamo