memmingen

De ce Memmingen?

Memmingen este un oraș atractiv, cu un centru istoric deosebit, în regiunea Allgäu din Bavaria.

Oferă un mic aeroport din ce în ce mai popular, cu zboruri internaționale, și, deși multe dintre sosiri se îndreaptă spre alte destinații, Memmingen merită o vizită de cel puțin două zile, în fiecare anotimp.

Noua destinație deservită de la Suceava, Memmingen/München Vest, nu este doar o legătură cu Germania. Aflat pe ruta de sud de Ulm spre Lacul Konstanz, Memmingen se află la o distanță de 1h 30 minute de München, 1h 45 minute de Stuttgart, dar și de Elveția (Zürich – 2h 15 Minute) și de Austria (Innsbruck – 2h 15 minute).

Beneficiind de transport public și de autobuze planificate, acomodate necesităților pasagerilor care sosesc la Aeroportul din Memmingen, se poate ajunge cu ușurință la München sau Zürich chiar din fața terminalului (Allgäu Airport Express, FlexiBus, Memmingen Airport City Shuttle).

Aeroportul din Memmingen devine brusc mai interesant când unii îl numesc mai simplu München Vest.

Aflat la 110 km de marea metropolă a Oktoberfest-ului, al doilea aeroport din München oferă posibilitatea pasagerilor de a călători nu doar în Germania, fiind aproape de hub-ul Franz Jozef Strauss spre destinațiile din afara Europei.